The Law of Attraction - What is that?

Attraktionslagen - vad är det?

Attraktionslagen är en universell lag, egentligen en underlag till vibrationslagen. Den handlar om att du är värd allt, och allt du önskar kan du få. Det svåra är bara att komma underfund med hur man gör.

Vi är alla uppbyggda av energier, precis som allt annat omkring oss. Med dina tankar kan du styra dessa energier så att det du vill ha kommer till dig, eller rättare sagt du skapar det du vill ha genom dina tankar, med andra ord; tankar blir till saker. 

Men det räcker inte bara med att tänka på det man vill ha, du måste känna tacksamhet, glädje, förlåta och vara i harmoni med dina tankar, och det är här det svåra kommer in för oss vanliga "jantelags" svenskar. Man behöver tro och veta att man är någon, och det är helt emot det vi är uppfostrade med.

Ofta ligger våra undermedvetna tankar och spökar så att oavsett hur många år vi har förlåtit, varit tacksamma och verkligen känt oss värdiga alla de saker vi önskat, har vi ändå inte fått de. 

Genom att studera attraktionslagen, delta på kurser så kommer du närmare målet. Det räcker oftast inte att bara läsa en bok, men ge inte upp! Det kommer, bara du är envis.

Det första du behöver göra är att sätta upp ett tydligt mål. Ett mål är en sak, din status på din hälsa eller en summa pengar, det är inte; - jag vill ha mer pengar, - jag vill vara frisk, - jag vill bli rik, - jag vill ha ett hus, - jag vill vara smal. 

Utan du behöver specificera målet: Jag vill ha 100 000:- på mitt sparkonto eller Jag vill väga 56 kg eller Jag vill bo i ett hus i Tällberg med utsikt över Siljan eller Jag vill att min brutna arm är läkt och frisk igen. 

När du väl har bestämt ditt mål, skall du specificera när du skall uppnå målet. 

Skriv ner målet och tidpunkten på en lapp och läs denna ett par gånger om dagen, detta gör att du bearbetar ditt undermedvetna så att målet tillslut känns helt självklart. Det är då dina energier börjar dra detta till dig. Gör dig redo att ta emot! 

 _______________________

I oktober 2019 släpptes handboken: Attraktionslagen-Tack, som är ett utomordentligt verktyg att använda i ditt arbete med att komma i flödet med attraktionslagen. Du hittar den i vår shop och hos flera internetbokhandlare.

Tillbaka till blogg